Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου - Σχεδίαζε «να πεθάνει σαν μάρτυρας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι γαλλικές αντιτρομοκρατικές αρχές ερευνούν την περίπτωση ενός 16χρονου που είχε δηλώσει ότι θέλει «να πεθάνει σαν μάρτυρας» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων που θα αρχίσουν τον Ιούλιο στο Παρίσι.

Ο νεαρός συνελήφθη την Τρίτη (23/4) ανέφερε το, που προσθέτει ότι σήμερα Τετάρτη άρχισε έρευνα από τη γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Γαλλία: Το "Σαρλ ντε Γκολ" υπό νατοϊκή διοίκηση για 15 μέρες

Πληροφορίες που επικαλείται το γαλλικό δίκτυο αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε γράψει στο Telegram ότι θέλει να πεθάνει μαρτυρικά, αφού θα είχε κατασκευάσει μια ζώνη με εκρηκτικά. Ο νεαρός έγραφε ακόμη ότι θέλει να προμηθευθεί τα υλικά με σκοπό να πεθάνει «σαν μάρτυρας στο όνομα του ισλαμικού χαλιφάτου».

Έπειτα από παρέμβαση της αστυνομία συνελήφθη στην κατοικία στην Σαβοία. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν χειρόγραφα που δείχνουν την πίστη του στο ισλαμικό κράτος (Daesh), ενώ υλικό αυτού του τύπου εντοπίστηκε και στο κινητό του.

Στους αστυνομικούς είπε ότι σχεδίαζε να κάνει κάποια ενέργεια στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

 

Tags
Back to top button