Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Άκρως αμήχανη φωτογράφηση για τον Φρ. Ολάντ στο Ελιζέ λίγο πριν παραδώσει την Προεδρία στον Εμμ. Μακρόν (φωτό)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Ο απερχόμενος Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ λίγες μόνο ημέρες προτού με την τελετή να λαμβάνει χώρα την Κυριακή κάνει μια φωτογράφιση στο Ελιζέ που δεν είχε ξανακάνει κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο 62χρονος Ολάντ πόζαρε στο παλάτι του Ελιζέ στο Παρίσι και το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά έγχρωμων και ασπρόμαυρων πορτρέτων αρκετά διαφορετικών. 

Σε κάποια από τις φωτογραφίες στηρίζει το κεφάλι του, σε άλλες βγάζει τα γυαλιά του, κλείνει τα μάτια του... 

Στην φωτογραφία που θυμίζει περισσότερο... πολιτικό στέκεται όρθιος με το χέρι του στα μαλλιά του. 

Ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο πρώτος Γάλλος Πρόεδρος στην πρόσφατη ιστορία της Γαλλίας που δεν επιδίωξε τη διεκδίκηση δεύτερης θητείας. 

Αφού αγκάλιασε κάθε μέλος της κυβέρνησής του καθώς έφευγαν τελευταία φορά από το Ελιζέ, ο Ολάντ είπε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει αποχωρώντας από το αξίωμά του. «Πώς μπορώ να είμαι χρήσιμος για τη χώρα μου; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απαντήσω τώρα...».

Tags
Back to top button