Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

G20: Για τρίτη μέρα επεισοδίων ετοιμάζονται οι αρχές του Αμβούργου

Η αστυνομία στο Αμβούργο προετοιμάζεται για μια τρίτη ημέρα βίαιων ταραχών με τους διαδηλωτές που επιδιώκουν την πρόκληση διαταραχής στις εργασίες της συνόδου για την ομάδα των χωρών-μελών της G20.

Στην διάρκεια της περασμένης νύχτας, οι διαδηλωτές έκαψαν αυτοκίνητα, κατέστρεψαν καταστήματα και τραυμάτισαν αστυνομικούς.

Παρά το γεγονός ότι περίπου 100.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν ειρηνικά πορείες διαμαρτυρίας από την Πέμπτη, ένας σκληρός πυρήνας από την ομάδα «Black Bloc» που έχουν φτάσει στο Αμβούργο από ολόκληρη την Ευρώπη, λήστεψαν καταστήματα κι έβαλαν φωτιά σε οδοφράγματα.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών στο Αμβούργο δηλώνει σοκαρισμένος από «το κύμα του καταστροφικού θυμού» τις βιαιοπραγίες, αλλά και τους εμπρησμούς που έκανε ο σκληρός πυρήνας των διαδηλωτών κατά της πόλης.

 

Tags
Back to top button