Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

G20: Δείπνο Τραμπ - Σι με ζητούμενο την αποκλιμάκωση

O Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι το δείπνο του Αμερικανού προέδρου με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα (στις 5.30 τοπική ώρα).

Οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων οικονομιών παγκοσμίως, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ, θα καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλον, στο δείπνο αυτό στην Αργεντινή που πολλοί ελπίζουν ότι θα σταματήσει, τουλάχιστον προσωρινά, ένα κλιμακούμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών.

Ο σύμβουλος του προέδρου Τραμπ σε θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνιούτσιν, ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου και σύμβουλός του, ο Τζάρεντ Κούσνερ, και ο εμπορικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ Ρόμπερτ Λάιτιτζερ θα παρακαθίσουν στο δείπνο του Τραμπ με τον Σι.

Επίσης, ο Λευκός Oίκος επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε άτυπη συνομιλία με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο δείπνο της G20 χθες βράδυ, Παρασκευή.

Tags
Back to top button