Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Γ. Χαντζηνικολάου: Ανάγκη για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης

Στην ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου προτύπου ανάπτυξης, το οποίο «θα στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα και θα λειτουργεί με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας», στάθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, σε εκδήλωση για την επιχειρηματική κοινότητα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Όπως ανέφερε, οι επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις του ομίλου Πειραιώς στο διάστημα 2015 και 2016 ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ δήλωσε πως «στόχος είναι η πρόοδος που έχει συντελεστεί όλο το τελευταίο διάστημα στην τράπεζα, να διοχετευτεί αποτελεσματικά και στους πελάτες της, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους».

Αναφερόμενος στην τράπεζα Πειραιώς είπε ότι «ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, έχει κάνει και κάνει σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της εταιρικής της διακυβέρνησης και διαφάνειας», και τόνισε πως «σήμερα, η τράπεζα έχει ένα από τα καλύτερα σε εμπειρία, τεχνογνωσία, ταλέντο και ικανότητα, διοικητικά συμβούλια τραπεζών στην Ευρώπη».

«Προσωπικός αλλά και συλλογικός στόχος» επισήμανε ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς «είναι να ανέβουμε υψηλότερα μαζί με τους πελάτες μας», σημειώνοντας πως αποδέχθηκε μια τεράστια πρόκληση και ευθύνη απέναντι στους περίπου 90.000 μετόχους της Πειραιώς, τα 5 εκατ. πελατών της τράπεζας και τους 14.000 εργαζομένους του ομίλου στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Tags
Back to top button