Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: Τροχαίο με φορτηγό προκλήθηκε από ένα έντομο (εικόνα)

Το τροχαίο έγινε νωρίς το μεσημέρι στο 188ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση του Μώλου.

Το φορτηγό – ψυγείο κινούταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπάρες. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε. Τύχη «βουνό» όμως είχαν και οι άνθρωποι του τεχνικού συνεργείου που εργαζόταν εκεί, δίπλα στο σημείο που ετοιμάζεται το νέο πάρκινγκ με τις τουαλέτες για τους διερχόμενους οδηγούς και ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με το LamiaReport το τζάμι του οδηγού του φορτηγού είχε σπάσει και ξαφνικά μπήκε ένα έντομο και τον «χτύπησε» κατευθείαν στο μάτι. Ο οδηγός αντιδρώντας ενστικτωδώς έκλεισε τα μάτια και μέσα στο επόμενο δευτερόλεπτο το τεράστιο όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου.

Tags
Back to top button