Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στο Λουτράκι: 30χρονος χτύπησε και αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι μια ανήλικη εξαιτίας της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε στο Λουτράκι από 30χρονο, ο οποίος την χτύπησε και επιχείρησε να την γδύσει και να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, χωρίς να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης κοπέλας, ο επίδοξος βιαστής την άρπαξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και άρχισε να την θωπεύει στα απόκρυφα σημεία του σώματός της, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να της αφαιρέσει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει. Παρά τον τρόμο που ένιωθε, το ανήλικο κορίτσι αντιστάθηκε σθεναρά για να τον εμποδίσει να κάνει πράξη τις αρρωστημένες προθέσεις του και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να καταφύγει στο σπίτι της.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις για τον 30χρονο δράστη, αλλά δεν τον εντόπισαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Tags
Back to top button