Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στις Σέρρες: 34χρονος κακοποιούσε και βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του -Πώς η ανήλικη μίλησε για όλα

Με αφορμή μια επίθεση που δέχτηκε μετά από τσακωμό με τον σύντροφο της μητέρας της, χθες βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μια 14χρονη στις Σέρρες, αποκάλυψε τη σεξουαλική της κακοποίηση εδώ και 7 χρόνια καθώς και τους βιασμούς, που έχει υποστεί από εκείνον τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο 34χρονος φερόμενος δράστης συζούσε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του, επίσης από την Βουλγαρία, και την ανήλικη κόρη της.

Η καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης στις Σέρρες


Σύμφωνα με την καταγγελία: «Στις 20:00’ ώρα της 05-05-2024, ο δράστης αφού είδε τα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου της κόρης μου (εννοείται της ανήλικης), διαπληκτίστηκαν και τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τοίχο».

Παράλληλα, κατήγγειλαν πως από την ηλικία των 7 ετών έως και το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής (03-05-2024), ο 34χρονος επανειλημμένα προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα (τα τελευταία 2 έτη σε πράξεις βιασμού) σε βάρος της 14χρονης , με τελευταίο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στις Σέρρες


Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, ελλείψει παιδοψυχίατρου, εξετάστηκε από γιατρό της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, ενώ, συνοδεία αστυνομικών της Υ.Α. Σερρών, οδηγήθηκε για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, από αστυνομικούς της Υ.Α. Σερρών, που πραγματοποιεί και την προανάκριση για παραβάσεις νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση απορρήτου-παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα, κατάχρηση ανηλίκων και βιασμό.

Tags
Back to top button