Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη στην Ισπανία: Δολοφόνησε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ

Ένας νέος άνδρας συνελήφθη στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν τεμάχισε το πτώμα της και το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία!

Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν “λείψανα σε διάφορα τάπερ” στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, είπε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.

Οι ισπανικές εφημερίδες ανέφεραν την πιθανότητα καννιβαλισμού, όμως η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την υπόθεση.

Tags
Back to top button