Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Γερμανία: 19χρονος μαχαίρωσε 56 φορές έναν 9χρονο – Συνελήφθη σε ελληνικό εστιατόριο (εικόνες, βίντεο)

Χειροπέδες στον 19χρονο λάτρη πολεμικών τεχνών μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αρχές στην Ευρώπη. Σοκαρισμένη η Γερμανία από την φρικτή δολοφονία. Συνελήφθη όταν πήγε να φάει σε… ελληνικό εστιατόριο! Δείτε παρακάτω τι συνέβη…

Ο 19χρονος, φέρεται να έσφαξε τον 9χρονο Jaden και να βιντεοσκόπησε τη δολοφονία του άτυχου παιδιού. Μάλιστα, λίγο πριν παραδοθεί, κοντά στην περιοχή είχε σημειωθεί μια πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail κατά την κατάσβεση ανακαλύφθηκαν δύο σωροί, με τον νεαρό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον θάνατο των δύο ατόμων.

Το πτώμα του Jaden ανακαλύφθηκε από τον πατριό του στο κελάρι του σπιτιού, αναφέροντας πως τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος. Από εκείνη την στιγμή η αστυνομία έψαχνε τον αδίστακτο νεαρό αλλά μάταια. 

Όλα αυτά μέχρι που ο Marcel Hesse μπήκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Herne όπου ζούσε, στο «Thessaloniki Grill». Πλησίασε τον Έλληνα μαγαζάτορα και του ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία γιατί τον ψάχνουν.

Ο λάτρης πολεμικών τεχνών πιστεύεται ότι παρέσυρε τον 9χρονο Jaden στο κελάρι του κτιρίου όπου ζούσε και τον μαχαίρωσε 56 φορές.

Tags
Back to top button