Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη: Κακοποίησαν ερωτικά 7χρονη με μεταλλική υδροσωλήνα - Δίνει μάχη για τη ζωή της

Δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη «κτηνωδία», ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά, ανυπεράσπιστα παιδιά.

Ένα 7χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα άγριου βιασμού στην Ινδία και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 21χρονος στην περιοχή Shandara, στο Νέο Δελχί. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το κοριτσάκι υπέφερε σε βαθμό που ο ιατροδικαστής εξέφρασε την έκπληξή του που βρίσκεται ακόμη στη ζωή. Ο δράστης φέρεται να χτύπησε το μικρό παιδί και ακολούθως να το βίασε, χρησιμοποιώντας μία μεταλλική υδροσωλήνα!

Το 7χρονο παιδί βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Το κοριτσάκι υπέφερε από φρικτούς πόνους, ενώ είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα γεννητικά του όργανα.

Η νέα «κτηνωδία» με πρωταγωνίστρια την 7χρονη, προκάλεσε νέο κύκλο διαμαρτυριών από πολίτες και οργανώσεις, οι οποίοι αξιώνουν από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.

Tags
Back to top button