Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη! Εστιατόριο σέρβιρε πιάτο με… ανθρώπινα πόδια (εικόνα)

Σάλος στη γειτονική χώρα μετά την είδηση ότι κινεζικό εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινα μέλη σε πελάτες…

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, αναρτήθηκε από σερβιτόρο της επιχείρησης και προκαλεί φρίκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάντοβα.

Στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι τουρίστες από τη Σλοβενία πήγαν να δειπνήσουν στο κινεζικό εστιατόριο, επιλέγοντας τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού: τα πόδια αρκούδας! Ο σερβιτόρος ανέβασε μια φωτογραφία με δύο κομμένα ανθρώπινα πόδια μέσα σε μπολ, υποστηρίζοντας ότι… αυτά είναι τα πόδια αρκούδας που έφαγαν οι πελάτες.

Η φωτογραφία που έγινε viral κινητοποίησε τις ιταλικές αρχές, μετά από καταγγελία κατοίκου της πόλης. Η αστυνομία διεξήγε έρευνες στην επιχείρηση, όπου εντόπισε δεκάδες κιλά κατεψυγμένου κρέατος και ψαριών αμφιβόλου ποιότητας .

Το επίμαχο φωτογραφικό υλικό εστάλη σε ιατροδικαστή, ο οποίος ανέφερε ότι φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα μέλη, ωστόσο πρόσθεσε πως χρειάζεται περισσότερη έρευνα προκειμένου να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα.

Tags
Back to top button