Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη από 20χρονο κατά συρροή δολοφόνο - Έσπαγε τα πόδια κοριτσιών προτού τα βιάσει

Ένας 20χρονος άνεργος Ινδός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον εννέα κορίτσια, ηλικίας μεταξύ τριών και επτά ετών, στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, και σε άλλες τρεις πόλεις κατά την τελευταία διετία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η ομολογία του ακολουθεί την σύλληψη την Δευτέρα ενός άνδρα με τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας μιας τρίχρονης στις 11 Νοεμβρίου σε μια παραγκούπολη της πόλης Γκουρουγκράμ στα σύνορα με το Δελχί.

«Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε», είπε ο βοηθός επιθεωρητή και αξιωματούχος δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, ο Σουμπχάς Μπόκεν.

Δικαστήριο διέταξε χθες την προσωρινή του κράτηση για οκτώ ημέρες, είπε ο Μπόκεν προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει δικηγόρο.

Η αστυνομία έχει συνδέσει τον άνθρωπο αυτόν με τις υποθέσεις τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αλλά ερευνά και τις υπόλοιπες, είπε ο Μπόκεν.

Ο άνδρας αυτός ήταν άνεργος και εργαζόταν περιστασιακά ως ημερομίσθιος εργάτης. Έβαζε στο στόχαστρο του μικρά κορίτσια που πήγαιναν να πάρουν φαγητό από συσσίτια για τους φτωχούς και για να τα προσελκύσει τους πρόσφερε γλυκά ή χρήματα.

 

Tags
Back to top button