Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη: 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένος -Είχαν κόψει και τα γεννητικά του όργανα

Σοκ προκάλεσε στη Βραζιλία ο εντοπισμός της σορού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος, ενώ οι δράστες είχαν κόψει τα γεννητικά του όργανα.

Ο Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας βρέθηκε νεκρός από περαστικούς, σε θάμνους, το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Band B, οι δράστες τον είχαν βασανίσει.

«Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα», δήλωσε στην εφημερίδα αστυνομικός. «Ο δρόμος που βρέθηκε είναι σχετικά έρημος και είναι ήδη γνωστός επειδή εκεί “σπέρνουν” πτώματα», είπε ακόμη.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως ο 24χρονος δολοφονήθηκε και στη συνέχεια τον έσυραν για περίπου 30 μέτρα. Ο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποταφόγκο και πριν από 3 χρόνια πήρε μεταγραφή στη Σάο Πάολο. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε δανεικός αρχικά στην Κοριτίμπα και στη συνέχεια στην Πόντε Πρέτα και τη Σάο Μπέντο.

Πηγή: Daily Mail

Tags
Back to top button