Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Fox News για μωαμεθανούς & μαύρους νεοεκλεγμένους βουλευτές στις ΗΠΑ: «Αυτοί είναι οι 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης»

Η παρουσιάστρια του Fox News, Laura Ingraham, αποκάλεσε τις Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley, Rashida Tlaib και Ilhan Omar που μόλις εκλέχτηκαν στο Κογκρέσο «τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης» που θα «πολεμήσουν τους λευκούς».

«Είναι η πρώτη Αμερικανίδα μουσουλμάνα, είναι η πρώτη Αφροαμερικανή από τη Μασαχουσέτη και η νεότερη που έχει εκλεγεί ποτέ στο Κογκρέσο. (…) Η βία στο Ισραήλ από αυτές τις γυναίκες του Κογκρέσου είναι ενοχλητική», αναφέρει η Laura Ingraham.

Για την ιστορία, η Ingraham έχει… πρόβλημα με την Ocasio-Cortez επειδή είχε αποκαλέσει το Ισραήλ «κατακτητή».

«Οι δύο Μουσουλμάνες πάνε ακόμα παραπέρα. Η Tlaib θέλει τη λύση του ενός κράτους όπου οι Εβραίοι δεν θα έχουν δικαιώματα και πως το Ισραήλ έχει υπνωτίσει τους Μουσουλμάνους και μακάρι ο Αλλάχ να τους ξυπνήσει και να αντικρίσουν το κακό. Η Omar είχε αποκαλέσει το Ισραήλ ότι πιο κοντινό στο Απαρτχάιντ» λέει η παρουσιάστρια.

Για την ιστορία, η Laura Ingraham είναι Ρεπουμπλικανή και στο παρελθόν έχει δηλώσει πως η Αμερική δεν υπάρχει πια εξαιτίας των μεταναστών ενώ έχει κάνει λόγο για υπεροχή των λευκών.

Πάντως δεν άργησε να πάρει απάντηση από την Alexandria Ocasio-Cortez η οποία ανέφερε στο Twitter: «Ωχ όχι! Ανακάλυψαν τη συνωμοσία μας για να φροντίσουμε τα παιδιά και να σώσουμε τον πλανήτη».

Tags
Back to top button