Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φοβερή εικόνα: Δέκα σταυροί στο λύκειο του Τέξας στη μνήμη των θυμάτων του Έλληνα μακελάρη! (φωτό)

Θα περάσει αρκετός καιρός, ώστε να επουλωθούν οι πληγές των παιδιών και των γονιών, οι οποίοι βίωσαν τον εφιάλτη και την αγωνία κατά τη διάρκεια του μακελειού, που προκάλεσε ο 17χρονος Έλληνας Δημήτρης Παγουρτζής στο λύκειο Σάντα Φε του Τέξας.

Η εικόνα από την είσοδο του Santa Fe High School σοκάρει. Τη Δευτέρα, μετά τον «χείμαρρο» ειδήσεων και λεπτομερειών που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπροστά στο σχολείο του Τέξας τοποθετήθηκαν δέκα λευκοί σταυροί με κόκκινες καρδιές και τα ονόματα των ισάριθμων θυμάτων του 17χρονου μακελάρη.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι και γνωστοί των παιδιών και των δασκάλων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στις εγκαταστάσεις του σχολείου, θέλησαν να τιμήσουν την απώλειά τους και να θρηνήσουν το χαμό τους.

Ακολουθεί η εικόνα από το σημείο που τοποθετήθηκαν οι δέκα λευκοί σταυροί: 

Tags
Back to top button