Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φλόριντα: Έδεσε το σύντροφό της στο καπό και έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο με ταχύτητα 120χλμ! (βίντεο)

Τι κακό πρέπει να έχεις κάνει στη σύντροφό σου για να τρέχει στον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Florida ενώ εσύ κρατιέσαι με τα νύχια πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της;

Δεν πρόκειται για πλάνο κινηματογραφικής ταινίας. Συνέβη πραγματικά  και απαθανατίστηκε σε video από διπλανό οδηγό, τον φοιτητή μηχανολογίας Daniel Midah.

Ο Midah οδηγούσε στη λωρίδα Express της εθνικής Ι-95, όταν είδε κάτι που δεν πίστευε στα μάτια του: Μια Mercedes S-Class να κινείται με 120 km/h έχοντας πάνω στο καπό της έναν άντρα που κρατιόταν στο αυτοκίνητο με το ένα χέρι. Με το άλλο κρατούσε το κινητό και μιλούσε, πιθανώς στη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σωστά διαβάσατε. Ο Midah πιστεύει ότι ο άντρας και η γυναίκα είχαν κάποια διαμάχη, αλλά το πιο παράξενο είναι πως και οι δύο έδειχναν απίστευτα ήρεμοι. Σαν να έκαναν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου.

«Ήταν τρομακτικό, αλλά συνάμα τρελό κι αστείο. Έμεινα εμβρόντητος. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε ο Midah. Αυτό ξαναπές το!

Παρά την έκπληξή του, ο Midah είχε την ετοιμότητα να τραβήξει τη σκηνή σε video και να καλέσει την αστυνομία. Διότι ο άντρας κι η γυναίκα μπορεί να ήταν τρελοί ή να είχαν βάλει στοίχημα, όμως δεν είχαν το δικαίωμα να βάλουν σε κίνδυνο και μπελάδες άλλους.

«Διακινδύνευαν τη ζωή τους, αλλά και αυτήν των άλλων γύρω τους. Αν έπεφτε από το καπό, θα τον χτυπούσα και ξέρετε, θα είχα και την ευθύνη», είπε ο Midah. «Το πιο παράξενο ήταν ότι ο επιβάτης κι η οδηγός φαίνονταν ήρεμοι, σαν να μη συνέβαινε τίποτε».

Ο Midah πληροφόρησε την Τροχαία Εθνικών Οδών για τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, δίνοντάς τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέχρι πρόσφατα δεν είχαν γίνει προσαγωγές και η έρευνα συνεχιζόταν.

Tags
Back to top button