Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας κατηγόρησε σήμερα τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι θέλει να «σύρει τη Μέση Ανατολή σε έναν πόλεμο για να παραμείνει στην εξουσία».

«Είναι προφανές ότι ο Νετανιάχου προσπαθεί να σύρει την περιοχή στον πόλεμο γα να μείνει στην εξουσία» ανέφερε ο Χακάν Φιντάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κατάρ μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της χώρας αυτής, τον Μοχάμεντ μπιν Αμπντελραχμάν Αλ Θάνι.

Φιντάν: Πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ- Φημολογείται πως θα συναντήσει την ηγεσία της Χαμάς

Ο Φιντάν είπε ότι ο κίνδυνος μιας εξάπλωσης του πολέμου της Γάζας στην περιοχή είναι «διαρκής». «Θα διπλασιάσουμε τις προσπάθειες για να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», πρόσθεσε. Ο Τούρκος υπουργός είπε επίσης ότι σήμερα συνομίλησε επί τρεις ώρες στην Ντόχα με τον ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια και τα μέλη του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού κινήματος. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν κυρίως οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Χανίγια πρόκειται να συναντηθεί το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έναν από τους σφοδρότερους επικριτές του Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου με τη Χαμάς.

Tags
Back to top button