Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Φαρμάκι» της Κάρλα Μπρούνι σε Φρ. Ολάντ: «Ελπίζω να πεθάνεις πριν από μένα!» (φωτό)

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Daily Mail «φαρμάκι» έσταξε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι, κατά την διάρκεια συνάντησής της με τον επίσης πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Η βρετανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η κυρία Σαρκοζί είπε στον Ολάντ με τον οποίο έτυχε να κάτσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Τζόνι Χαλιντέι, το Σάββατο, ότι ελπίζει να πεθάνει πριν από αυτήν.

 

Οι σχέσεις Μπρούνι-Ολάντ ποτέ δεν ήταν καλές αλλά κανείς δεν περίμενε μια τέτοια αντίδραση από τη σύζυγο του Σαρκοζί. 

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο η Κάρλα Μπρούνι του αποκάλυψε το διάλογο στα παρασκήνια μετά τη συναυλία της στο Λονδίνο για το νέο της δίσκο.

«Λόγω του πρωτοκόλλου έτυχε να κάτσω δίπλα στον Ολάντ. Τότε του είπα "μπορεί τελικά να συμπαθήσουμε ο ένας τον άλλο και να έρθεις στην κηδεία μου"» φέρεται να είπε η Μπρούνι.

Τότε ο πρώην Γάλλος πρόεδρος φέρεται να της απάντησε «μπορεί να φύγω εγώ πρώτος» με την Κάρλα Μπρούνι να έχει τον τελευταίο λόγο με τη φράση «το ελπίζω»...

Tags
Back to top button