Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Φαν της Ελλάδας ο Τζόκοβιτς: Χορεύει συρτάκι σε... διάδρομο γυμναστικής (βίντεο)

Σερβία - Τένις: Φτιάχνουν μουσείο Νόβακ Τζόκοβιτς

ΟΝόβακ Τζόκοβιτς έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν τη συμπάθειά του για τη χώρα μας.

Μετά τον πρόσφατο αγώνα του στο Davis Cup στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα, ο διάσημος τενίστας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης! Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης. Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι.

Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου. Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει».

Αυτή τη φορά ο Τζόκοβιτς έδειξε τα συναισθήματά του, χορεύοντας συρτάκι την ώρα που έκανε ζέσταμα σε διάδρομο γυμναστικής και σχολιάζοντας: «Ένας διασκεδαστικός τρόπος προετοιμασίας για τα παιχνίδια με τα αδέρφια από την Ελλάδα στο Davis Cup».

 

 

Tags
Back to top button