Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έβαλε 60.000 μέλισσες στο πρόσωπό του και… έσπασε το ρεκόρ (βίντεο)

Για τέσσερις ολόκληρες ώρες παρέμεινε ο αποφασισμένος Ινδός με 60.000 μέλισσες να καλύπτουν το πρόσωπό του, επιδεικνύοντας μια αυτοσυγκράτηση για Γκίνες.

Η δοκιμασία έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου, μέχρι να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ και να διώξουν το τεράστιο μελίσσι από πάνω του.

Ο ινδός ρέκορντμαν από την πολιτεία της Κεράλα, γνωστός απλώς ως Nature, ασχολείται από μικρός με τις μέλισσες, καθώς ο πατέρας του Sajaya Kumar είναι μελισσοκόμος και μάλιστα με βραβεία στα χέρια του.

«Άνθρωπο-μέλισσα» τον έλεγαν για χρόνια τον μικρό, που πριν γίνει κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, έκανε πάντα κάτι αναπάντεχο με τα μελίσσια του.

Όσο για το μακρύ ταξίδι που τον έφερε στα Γκίνες, λέει: «Ξεκίνησα να το κάνω αρχικά για μία ώρα και μετά σκέφτηκα να το δοκιμάσω για περισσότερο. Κι έτσι μπορούσα να κάθομαι με μέλισσες στο πρόσωπό μου για περισσότερες από 4 ώρες»…

Tags
Back to top button