Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Πέθανε ο 65χρονος που μαχαιρώθηκε από τον ανιψιό του - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Ο 65χρονος που μαχαίρωσε ο ανιψιός του μέσα στο σπίτι του στη βόρεια Εύβοια έφυγε από τη ζωή, λίγη ώρα μετά την μεταφορά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Το  αναφέρει ότι ο άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα και τελικά υπέκυψε σε αυτά.

Ο 38χρονος δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Σπαθάρι, στην περιοχή του Μαντουδίου. 

Ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλές μαχαιριές. Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού, ο 65χρονος παρά τα τραύματακατάφερε και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Tags
Back to top button