Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Europa League: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ - Ηττήθηκε 3-1 από την Γαλατάσαραϊ

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω με αυτογκόλ του Μπάμπα, ισοφάρισε με τον Κωνσταντέλια αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στη συνέχεια, από τον Αγκούν, και τρίτο από τον Ικάρντι στο 95′, με συνέπεια να ηττηθεί με 3-1 από τη Γαλατασαράι για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο αγώνας θα μπορούσε να αρχίσει πολύ άσχημα για την ελληνική ομάδα, αφού στα… 20 δευτερόλεπτα ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά αστόχησε, θα μπορούσε όμως να αρχίσει και πολύ καλά αν γινόταν γκολ η ευκαιρία του 6ου λεπτού με το άστοχο σουτ του Κωνσταντέλια ή αυτή του 7ου με το άστοχο τελείωμα του Ζίβκοβιτς μετά την πάσα του «Ντέλια» που καθυστέρησε.

Λίγα λεπτά μετά, στο 10′, ήταν η σειρά των Τούρκων να απειλήσουν με το δυνατό σουτ του Αϊχάν από δύσκολη γωνία που απέκρουσε ο Κοτάρσκι, με το παιχνίδι να έχει αρκετά καλό ρυθμό και πάθος. Στοιχεία που παρέμειναν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπως παρέμεινε και το 0-0 παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

Στο 27′ η Γαλατά προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη με το δυνατό μακρινό σουτ του Σάρα που απέκρουσε ο Κοτάρσκι, για να αυξήσει στη συνέχεια την πίεσή της και να πλησιάσει δύο φορές στο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αγκούν, όμως, πλάσαρε άουτ στο 42′ έχοντας βγει στην πλάτη της άμυνας, ενώ άουτ έφυγε και η κεφαλιά του Οσιμέν στο 44′ μετά τη σέντρα του Μπαρνακτσί.

Και αφού δεν έγινε το 1-0, θα μπορούσε στο 45′ να γίνει το 0-1 αφού ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Γκιουβέντς…

Όπως και να έχει, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το ξεκίνημα του δεύτερου όμως… αυτογκόλ. Στο 48′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά και ο Μπάμπα δεν έδιωξε τη μπάλα, η οποία από τα πόδια του κατέληξε στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Έγινε το 1-0 για τους Τούρκους, με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται λίγα λεπτά για να συνέλθει και να βγει στη συνέχεια στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 67′: Ο Ζίβκοβιτς έδωσε στον Ότο που έκανε το γύρισμα, ο Γκιουβέντς έδιωξε με το πόδι και ο Κωνσταντέλιας ήταν εκεί που έπρεπε για να ισοφαρίσει από κοντά (1-1).

Παρ’ όλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ… Στο 76΄, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Αγκούν με δυνατό σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Κοτάρσκι για το 2-1, το οποίο δεν κατάφερε να κάνει 2-2 στη συνέχεια η ομάδα του Λουτσέσκου παρά τις προσπάθειες.

Αντιθέτως, στο 95′, μετά το γύρισμα του Ντεμιρμπάι, ο Ικάρντι με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα για το 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη των Τούρκων.

Γαλατασαράι: Γκιουβέντς, Αϊχάν (84′ Γέλερ), Σάντσες, Μπαρνακτσί, Τζέικομπς, Τορέιρα, Σάρα, Γιλμάζ (88′ Μπατσουαγί), Μέρτενς (79′ Ντεμιρμπάι), Αγκούν (88′ Γκουτλού), Οσιμέν (79′ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Καμαρά (81′ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (70′ Τισουντάλι).

Tags
Back to top button