Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euroleague: Το αφιέρωμα στον Ν.Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα απέναντι στην Αναντολού Εφές (21:45) και όπως έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Νικ Καλάθη.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του κρίσιμου αγώνα η Ευρωλίγκα δημιούργησε ένα βίντεο-αφιέρωμα στον αρχηγό των “πρασίνων” στο οποίο τονίζει μερικά από τα καλύτερα στοιχεία του ομογενή γκαρντ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο Καλάθης είναι ο δεύτερος καλύτερος πασέρ της διοργάνωσης με 6.56 ασίστ ανά συμμετοχή, ενώ βοηθάει και στο σκοράρισμα αφού σημειώνει 13.6 πόντους μέσο όρο όντας διψήφιος στα 15 από τα 16 φετινά του παιχνίδια.

Ειδική αναφορά γίνεται ακόμα στη μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια εκεί όπου ο Καλάθης αγωνίστηκε για 35:41 λεπτά σημειώνοντας 4 κλεψίματα μαζί με 14 πόντους και 6 ασίστ. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι: Πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εφές μετά τις δύο διαδοχικές ήττες;

Tags
Back to top button