Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ''σκόρπισε'' την Μπασκόνια 92-62

Ομάδα έτοιμη για το final 4 της Euroleague έδειξε ότι είναι ο Ολυμπιακός, που διέλυσε απόψε τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 92-62 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Νέου Φαλήρου στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου όχι μόνο αντέδρασε, αλλά έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και «σκόρπισε» τους Βάσκους που έχουν κι αυτοί τον ίδιο ακριβώς στόχο: την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων που δίνει το πλεονέκτημα στα play off της διοργάνωσης.

Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο και με σωστή επιθετική τακτική και παίρνοντας βοήθειες από όλους τους παίκτες του, ο Ολυμπιακός έφτασε τις 13 νίκες στην Euroleague (σκόραραν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Σφαιρόπουλος), διατηρήθηκε στην 2η θέση κι έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ υποχρέωσε τη Μπασκόνια στην 7η ήττα. Η κυριαρχία των Πειραιωτών ήταν καθολική σε όλο το 40λεπτο. Οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας παρουσιάστηκαν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο τους, είχαν καθαρό μυαλό και δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή του αγώνα στην Μπασκόνια να πιστέψει σε κάτι καλό.

Οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν με το... καλημέρα να δείξουν τις διαθέσεις τους. Πήραν γρήγορα διαφορά, την οποία «εκτόξευσαν» στην 2η περίοδο και με το 50-28 στο πρώτο ημίχρονο έκαναν... πάρτι απέναντι στην ομάδα του Αλόνσο που δε μπόρεσε να ακολουθήσει τον αντίπαλό της σε καμία στιγμή του ματς.

Το... μαρτύριο των Βάσκων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Με τους Σπανούλη και Παπανικολάου να κάνουν... όργια στο παρκέ ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 35 πόντους (76-41) προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς τους που ξέχασαν το «χαστούκι» από τον Παναθηναϊκό κι αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους» σε κάθε τους προσπάθεια.

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο ματς ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου. Από 12 πόντους πέτυχαν οι δύο προαναφερθέντες, με τον αρχηγό να μοιράζει και 7 ασίστ, ενώ ο διεθνής φόργουορντ πήρε και 6 ριμπάουντ. Άλλους τόσους πόντους πέτυχε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Στους 11 σταμάτησε ο Γκριν, ενώ με άλλους 10 φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι ο Μάντζαρης.

Tags
Back to top button