Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Eurobank: Μικρή βελτίωση στο οικονομικό κλίμα για το δίμηνο Μάρτιος - Απρίλιος

Μικρή βελτίωση παρουσίασε, σύμφωνα με τη Eurobank, το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα σε όρους μηνιαίας μεταβολής μια μικρή βελτίωση τους δύο τελευταίους μήνες (Μάρτιος – Απρίλιος 2017). 

Όπως σχολιάζει στην έκδοσή της «7 ημέρες οικονομία», πρόκειται για ένα θετικό μήνυμα για την πορεία της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας το 2ο τρίμηνο 2017 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί και να αποκτήσει ισχυρότερη δυναμική η εν λόγω πορεία.

Η αναμενόμενη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής στην επόμενη συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης (Eurogroup) της 22ης Μαΐου 2017 αποτελεί ένα βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, σημειώνει.

Η ανάλυση επικαλείται στοιχεία του ΙΟΒΕ σύμφωνα με τα οποία ο δείκτης οικονομικού κλίματος σημείωσε μηνιαία βελτίωση τον Απρίλιο 2017. Διαμορφώθηκε στις 94,9 μονάδες δείκτη (ΜΔ) από 93,4 και 92,9 ΜΔ τον Μάρτιο και τον Φεβρουάριο 2017 αντίστοιχα. 

Tags
Back to top button