Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύοσμος: Σήμερα οι κηδείες των άλλων δύο φίλων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Στο Κιλκίς και τον Εύοσμο θα γραφτεί σήμερα η τελευταία σελίδα του δράματος με τους τέσσερις νεκρούς φίλους στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στο Κιλκίς θα κηδευθεί ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε τοίχο υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται ενώ στον Ιερό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο που επέβαινε στο ΙΧ.

Την Τετάρτη ράγισαν καρδιές στον Εύοσμο στις δύο πρώτες κηδείες με τους συμμαθητές των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο να κρατούν συμβολικά στα χέρια τους λευκά γαρύφαλλα.

Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μάρκας Volvo στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι είναι συγκλονιστικές. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται ολοκάθαρα: η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, η πλευρά του οδηγού δηλαδή φαίνεται να έχει «μπει μέσα», παραμορφώνοντας εντελώς το σχήμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα σε κάποιο καρέ φαίνεται πως το όχημα έχει σχεδόν «διπλώσει» από τη μέση και πίσω, ενώ ο «ουρανός» του έχει επίσης σηκωθεί.

Tags
Back to top button