Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Έτσι είναι σήμερα το κοριτσάκι από την ταινία «The Ring» (φωτό)

Σίγουρα το «The ring» αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ όλων των εποχών, καθώς η φιγούρα του μικρού κοριτσιού με τα μακριά μαύρα μαλλιά παραμένει τρομακτική ακόμα και γι’ όσους δεν την έχουν παρακολουθήσει.

Είναι γεγονός ότι η φιγούρα της έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τρομακτικές φάρσες. Όμως ποια είναι η μικρή Samara Morgan με τα μακριά μαύρα μαλλιά που πρωταγωνίστησε σ’ ένα από τα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών; 

Η ηθοποιός Daveigh Chase, ήταν η μικρή Samara και πλέον μεγάλωσε! Η ίδια δε θυμίζει σε τίποτα το τρομακτικό κοριτσάκι που ήταν 15 χρόνια πριν, όταν και βγήκε η πρώτη ταινία του «The ring». 

Η ίδια μπορεί να μη πρωταγωνιστεί πια στην καινούρια ταινία, αλλά οι αναδρομές στον παρελθόν που γίνονται σ΄αυτή, από τις δύο προηγούμενες εκδοχές, μας υπενθυμίζουν πόσο τρομακτική ήταν. 

 Η Daveigh Chase είναι πια, μία όμορφη κοπέλα, 26 ετών και μετρά ήδη πολλές συμμετοχές σε σειρές στην τηλεόραση όπως στο Without A Trace (2008), το Cold Case (2004), το CIS (2004) και το Lilo and Stitch: The Series (2003-2006).

Tags
Back to top button