Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ε.Τσακαλώτος: "Υπάρχει διάσταση απόψεων"- Τί δήλωσε μετά το Eurogroup

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε μια σύντομη  μετά το Eurogroup… 

Όπως είπε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για το χρέος και εκτιμά ότι είναι εφικτό να υπάρξει συμφωνία εντός των επόμενων τριών εδβομάδων.

Ειδικότερα, ο κ.Τσακαλώτος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ακούσατε ότι έχει γίνει πολλή πρόοδος.  Η συνάντηση ήταν μακροσκελής, υπάρχει γενική συμφωνία ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της, κανένας δεν περιμένει ότι θα υπάρξει πρόβλημα σ' αυτό. Το ζήτημα του χρέους είναι πολύ σοβαρό- η συμφωνία ήταν ότι θα ξεκαθαρίζαμε τώρα τα μέτρα για το χρέος που θα εφαρμοσθούν στο τέλος του προγράμματος. Προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στο ζήτημα των αγορών, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να παράσχουν οι θεσμοί μια συμφωνία. Υπάρχει διάσταση απόψεων, αν και έχουν έρθει όλοι πιο κοντά, αλλά δεν υπάρχει καθαρότητα και σαφήνεια, ώστε να ξέρουν οι αγορές και οι Έλληνες τι θα συμβεί. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για το χρέος και τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν μετά την περίοδο αυτή. Εντός τριών εβδομάδων, θεωρώ ότι είναι εφικτό να υπάρξει κάποια συμφωνία». 

Tags
Back to top button