Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Έτοιμος για το αυριανό αιώνιο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (30/01 21:00).

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι “πράσινοι” έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, σε ισοβαθμία με τους “ερυθρόλευκους”, και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ, αφού στη σημερινή προπόνηση (29/1) όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

Tags
Back to top button