Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Έσβησε» από τον στιλιστικό χάρτη την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας η Μ.Τράμπ! (φωτό,βίντεο)

Η Μελάνια Τραμπ "σβήνει" για δεύτερη φορά στον στιλιστικό χάρτη την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας Ακι Άμπε.

Η Μελάνια Τραμπ είναι μαζί με τον σύζυγο της στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της περιοδείας του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ασία. Εκεί, την υποδέχτηκε η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, η οποία ήταν πιο ανανεωμένη αλλά και πιο προετοιμασμένη από την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, μάταια… η Μελάνια έκανε στιλιστικό περίπατο!

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να ντυθεί ζεστά με ένα μάλλινο πολύχρωμο παλτό. Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί κυριαρχούσαν στο παλτό, ωστόσο, οι μαύρες και οι nude λωρίδες «ησύχαζαν» το ιδιαίτερο πανωφόρι. Μέσα από το παλτό φορούσε μαύρα ενώ το παπούτσι που επέλεξε ήταν nude ψηλοτάκουνες γόβες. Το μεγάλο μυστικό για την επιτυχημένη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ήταν το γεγονός ότι κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος δεμένο το παλτό της!

Από την άλλη, η Ακι Άμπε το προσπάθησε πολύ αλλά δεν κατάφερε να «θολώσει» την λάμψη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Η Ακι Άμπε επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο σε αυστηρή γραμμή και το συνδύασε με midi vintage φούστα. Η φούστα ήταν μαύρη με λευκές λεπτομέρειες ενώ το σύνολο της έδεσε με μία μεγάλη ζώνη και μαύρες γόβες με τετράγωνο τακούνι.

Tags
Back to top button