Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εσπευσμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν στην Τουρκία

Στην Άγκυρα έφτασε την Τετάρτη το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, για να πραγματοποιήσει συνομιλίες με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους.

Επικεφαλής μιας αντιπροσωπείας, ο Ζαρίφ έφτασε στην τουρκική πρωτεύουσα στις 29 Αυγούστου για να πραγματοποιήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Τούρκο ομόλογό του Μέβλουτ Τσαβούσογλου και τον πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ζαρίφ αναμένεται να συνομιλήσει με τους Τούρκους αξιωματούχους για διάφορες πτυχές των διμερών σχέσεων καθώς και τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, όπως τη Συρία.

Η επίσκεψή του στην Τουρκία έρχεται καθώς ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μπαχράμ Κασέμι, είπε ότι ο κορυφαίος διπλωμάτης του Ιράν πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν την Πέμπτη.

Tags
Back to top button