Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος! Τι συνέβη με τον τραγουδιστή

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου.

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο ο Στέλιος Ρόκκος απέκτησε και δεύτερη καλλιτεχνική αγάπη την ξυλογλυπτική όπου έχει γραφτεί ακόμα και σχολή ξυλογλυπτικής στην Αγγλία και παρακολουθεί μαθήματα μέσω ίντερνετ.

Κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στην Λήμνο, για να ξεκουραστεί ανάμεσα στις εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος θέλει να επενδύει και να διακοσμεί το σπίτι του που έχει χτίσει στο νησί και διαμένει.

Όπως γράφει το limnosreport.gr, χθες μετά τον πρωινό του καφέ, σε γνωστό παραλιακό στέκι της Μύρινας του ήρθε η έμπνευση και επιστρέφοντας στο χωριό του την Καλλιόπη άρχισε να την υλοποιεί, όμως κατά την διάρκεια της ξυλουργική εργασίας και στην προσπάθεια του να λαξεύσει σε τόρνο, έφυγε ένα κομμάτι μυτερού ξύλου και τον τραυμάτισε στο μέτωπο, για τον λόγο αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λήμνου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά όμως το τραύμα ήταν μεγαλύτερο από ότι αρχικά φαινόταν και χρειάστηκαν μερικά ράμματα.

Tags
Back to top button