Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Έσπασε» το πρωτόκολλο ο Ποντίφικας... δεχόμενος την Άγκελα Μέρκελ

Ο Πάπας Φραγκίσκος έσπασε το πρωτόκολλο! Δέχτηκε στο Βατικανό ηγέτη που βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία. 
 

Ο Ποντίφικας υποδέχτηκε σήμερα στην ιταλική πρωτεύουσα την Άνγκελα Μέρκελ με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» να επισημαίνει ότι υπάρχει άγραφος κανόνας στο Βατικανό, σύμφωνα με τον οποίο, απαγορεύονται οι κατ' ιδίαν συναντήσεις του Πάπα με ηγέτες χωρών που βρίσκονται σε προεκλογική εκστρατεία. 

Πρόκειται για την τέταρτη ιδιωτική συνάντηση των Μέρκελ - Πάπα Φραγκίσκου, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ. 

Ο Ποντίφικας επιφύλαξε θερμή υποδοχή στη Γερμανίδα καγκελάριο όπως και τις προηγούμενες φορές. Οι συνομιλίες τους επικεντρώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Αμβούργο, στις αρχές Ιουλίου ενώ αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα, όπως το ελεύθερο εμπόριο, η κλιματική αλλαγή, η μετανάστευση και η καταπολέμηση της φτώχειας, η πρόοδος των οποίων θεωρείται πλέον αμφίβολη λόγω της πολιτικής του απομονωτισμού  που προωθεί ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.  

Tags
Back to top button