Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται Γερμανοί για να φυλάξουν τα ελληνικά σύνορα

Ο Γερμανικός Τύπος επιτίθεται στην Άγκελα Μέρκελ για την επίσκεψή της στην Τουρκία και ταυτόχρονα εστιάζει στην ανάπτυξη Γερμανών συνοριοφυλάκων στα ελληνικά σύνορα στο πλαίσιο του FRONTEX.

Σύμφωνα με το Spiegel από την Πέμπτη αναλαμβάνουν υπηρεσία 12 αστυνομικοί από τη Γερμανία στο πλαίσιο απόφασης που είχε λάβει ο Frontex, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, στα τέλη του περασμένου χρόνου.
Οι πρώτοι ξένοι συνοριοφύλακες αναλαμβάνουν ήδη την Πέμπτη υπηρεσία, ανάμεσά τους είναι και οι πρώτοι δύο Γερμανοί μαζί με ένα σκύλο. Άλλοι δέκα Γερμανοί υπάλληλοι αναμένεται να φθάσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανικός τύπος δεν κρύβει την ανησυχία που επικρατεί πλέον στο Βερολίνο για την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος. Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 65.000 πρόσφυγες, στην Τουρκία τρία εκατομμύρια. Αν η Άγκυρα κάνει πράξη την απειλή της και πάψει να εφαρμόζει τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό, τότε υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να πλημμυρίσει πάλι από ανθρώπους που θα αναζητούν διάβαση για τη Βόρεια Ευρώπη επισημαίνει ο Γερμανικός τύπος.

Στο μεταξύ η Tageszeitung του Βερολίνου επικρίνει τη νέα επίσκεψη της καγκελαρίου στην Άγκυρα, την ένατη συνολικά κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας της. Για τον σχολιαστή ένα είναι το μήνυμα αυτής της ταξιδιωτικής διπλωματίας, ότι ο πρόεδρος Ερντογάν που μετατρέπει την Τουρκία σε σκοτεινό απολυταρχικό καθεστώς είναι ένας αξιοσέβαστος συνομιλητής για τη σημαντικότερη πρωθυπουργό της ΕΕ.

Tags
Back to top button