Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έρχεται "καμπάνα" από το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων: Δεν έχει πάρει άδεια για τη συμμετοχή της στο Survivor-Κατηγορίες για λιποταξία

Αναταράξεις προκάλεσε το πρώτο επεισόδιο του Survivor, καθώς η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων προερχόμενη από τους ΕΠΟΠ Γεσθηναμή Κουτούζογλου πήγε στο εξωτερικό για τη συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι χωρίς να ζητήσει άδεια από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η 36χρονη παίκτρια υπάγεται διοικητικά στο ΓΕΣ και δεν ζήτησε άδεια όχι μόνο να συμμετάσχει στο ριάλιτι, αλλά ούτε να βγει από την χώρα, μολονότι τα στελέχη του Στρατού χρειάζονται ειδική έγκριση για να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr, η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο για τη συμμετοχή της Γεσθημανής. Σκοπός του ελέγχου είναι να εξετασθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο survivor και εάν είχε αιτηθεί να μεταβεί στο εξωτερικό για αυτό τον λόγο.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Η νεαρή υπαξιωματικός έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ έπαιζε στον ΣΚΑΪ, ουδείς ασχολήθηκε να δει τι συμβαίνει. Τη σπίθα άναψε η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, όταν άρχισε να ψάχνει το θέμα, καθώς η Γεσθημανή Κουτούζογλου υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα.

Τότε άρχισαν οι αρμόδιοι να τρέχουν για να ανακαλύψουν εάν συνέτρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία και εάν είχε ήδη γίνει. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Δυσκολεύει την κατάσταση η συμπάθεια των τηλεθεατών προς την Γεσθημανή Κουτούζογλου

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστήριζαν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή.

Επιπλέον εκτιμούσαν ότι η νεαρή καταδρομέας, έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα, δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Tags
Back to top button