Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εργαζόμενος σε αεροδρόμιο συνελήφθη για κατοχή αυτοσχέδιας βόμβας

Η Σάρλοτ-Μέκλενμπεργκ εξέδωσε ένα δελτίο τύπο στο οποίο εξηγεί τους λόγους σύλληψης ενός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το δελτίο, ο εργαζόμενος κατείχε όπλο μαζικής κυκλοφορίας, μια αυτοσχέδια βόμβα.

Οι αρχές ενημερώθηκαν από μια κλήση που έγινε προς τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών όπου γινόταν λόγος για την παρουσία ενός εκρηκτικού μηχανισμού σε μια μονώροφη κατοικία σε συνοικία του Σάρλοτ, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. Οι δυνάμεις ασφαλείας που έσπευσαν εκεί βρήκαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Ο Πολ Τζορτζ Ντάντον, ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη για κατοχή της αυτοσχέδιας βόμβας την οποία είχε κατασκευάσει ένας άλλος άνδρας, ο Ντέρικ Φελς, ηλικίας 39 ετών.

Ο Φελς ομολόγησε ότι κατασκεύασε τον εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει εναντίον ενός γείτονά του με τον οποίο είχαν διαφορές. Ωστόσο άλλαξε γνώμη και έδωσε τη βόμβα στον Ντάντον, ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στο διεθνές αεροδρόμιο του Σάρλοτ, σύμφωνα πάντα με τις αρχές.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το αεροδρόμιο του Σάρλοτ, η διεύθυνση διαβεβαιώνει ότι ο Ντάντον «είχε πρόσβαση μονάχα στον πύργο ελέγχου κι όχι σε άλλα τμήματα του αεροδρομίου όπου εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας».

«Δεν είχε πρόσβαση σε κανένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο» τονίζεται. Ο ελεγκτής απολύθηκε, έγινε γνωστό από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Tags
Back to top button