Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος τη συνάντηση Τραμπ -Πούτιν στη διάσκεψη των G20

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ήταν κάτι που περίμεναν πολύ  και τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται προς την Παρασκευή.

Ιστορικής σημασίας συνάντησης, έστω και σε ουδέτερο έδαφος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στο περιθώριο της διάσκεψης των 20 ισχυρότερων οικονομικά χωρών στον κόσμο (G20), μεταξύ του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ και του ομολόγου του της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε το «ραντεβού» μέσω δήλωσης του εκπροσώπου του. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, όπου διεξάγεται η διάσκεψη της G20. Οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα φλέγοντα ζητήματα της παγκόσμιας επικαιρότητας, όπως η κρίση στη Μέση Ανατολή (κυρίως το συριακό), το μεταστευτικό, η κρίση στη χερσόνησο της Κορέας, η κρίση στην Ουκρανία.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναδεικνύουν και μία ακόμη πτυχή, καθώς η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα διεξαχθεί στη σκιά των εξελίξεων και της μεγάλης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει -ιδιαίτερα στις ΗΠΑ- για τις σχέσεις του ρεπουμπλικανού προέδρου με τη Ρωσία και την εμπλοκή Ρώσων χάκερ στην προεκλογική περίοδο των Ηνωμένων Πολιτειών, προς όφελος του εκλεγέντα προέδρου Τραμπ, όπως υποστηρίζει η αντίπαλη πλευρά των Δημοκρατικών και προσωπικά η μεγάλη χαμένη των προεδρικών εκλογών, Χίλαρι Κλίντον.

Στη διάσκεψη της G20 θα παραβρεθούν τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, όσο και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, με τους οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει χρήσιμες επαφές αναφορικά με τη συμφωνία για το κλίμα -με την πρώτη- και για την κρίση με τη Βόρεια Κορέα - με τον δεύτερο.

Tags
Back to top button