Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επιτροπές από ΕΕ σε Αλβανία και Σκόπια για να εκτιμήσουν πως πάνε οι «μεταρρυθμίσεις»…

Επταμελή επιτροπή στέλνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε Αλβανία και Σκόπια, προκειμένου να εξετάσει την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων και να εκτιμήσει την ετοιμότητα των δύο χωρών για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών με την ΕΕ.

Στην ανακοίνωσή του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τονίζει ότι απομένουν λιγότερο από τέσσερις μήνες πριν τον Ιούνιο του 2019 που αναμένεται να αποφασιστεί αν τα Σκόπια  και η Αλβανία θα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Για το λόγο αυτό, επτά μέλη της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωβουλής θα μεταβούν από τις 27 Φεβρουαρίου ως την 1η Μαρτίου, στα Σκόπια και τα Τίρανα, προκειμένου να εξετάσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και την πορεία των μεταρρυθμίσεων που σχετίζονται με την ΕΕ.

Η επταμελής αποστολή, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή, Τιούνε Κέλαμ (ΕΛΚ, Εσθονία) θα συναντήσει πολιτικούς ηγέτες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, καθώς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. Θα συζητηθούν θέματα που αναδείχθηκαν στα ψηφίσματα του ΕΚ για τα Δυτικά Βαλκάνια το Νοέμβριο του 2018, καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις στην Αλβανία και η εφαρμογή της συμφωνίας με την Ελλάδα  στα Σκόπια.

Tags
Back to top button