Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στην Ερμού: Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε μιλά για πρώτη φορά (Βίντεο)

Κρίσιμη είναι ακόμα η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φοιτήτριας  που την Παρασκευή έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Μιλώντας στο TLive, ο πατέρας της φοιτήτριας που δέχτηκε την επίθεση στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

Όπως είπε, ο 32χρονος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν (ήρθε από Γερμανία μέσω Σερβίας), και αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος την μαχαίρωσε, έμεινε απαθής στο σημείο μέχρι να συλληφθεί, και έλεγε πως η κοπέλα είναι «πράκτορας των Γερμανών».

 

Tags
Back to top button