Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίθεση Ν.Τραμπ μέσω Twitter στον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ

Στην κορυφή της επικαιρότητας εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση καρατόμησης του διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Χθες, Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε τον αποπεμφθέντα διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, αποκαλώντας τον «φιγουρατζή».

Η επίσημη αιτιολογία  για την καρατόμηση του Κόμεϊ, ήταν ότι ο τελευταίος δεν χειρίστηκε σωστά το ζήτημα με τα περίφημα e-mails της Χίλαρι Κλίντον.

Μπαράζ αναρτήσεων!

Προεξέχουσα θέση έχει φυσικά η νέα επίθεση στον Τζέιμς Κόμεϊ, με τον Τραμπ να τον απειλεί ανοιχτά με το ενδεχόμενο ύπαρξης μαγνητοφωνημένων -μεταξύ τους- συνομιλιών!

Λέει συγκεκριμένα ο Τραμπ στο tweet του: "Ο Τζέιμς Κόμεϊ καλά θα κάνει να ελπίζει να μην υπάρχουν "κασέτες" των συνομιλιών μας πριν ξεκινήσει τις διαρροές στον Τύπο"!

Δείτε το

Κατά τα... λοιπά, ο Τραμπ στο πρώτο -χρονικά- tweet λέει πως "Ξανά, η ιστορία πως υπήρξε συνωμοσία μεταξύ των Ρώσων και της καμπάνιας Τραμπ, κατασκευάστηκε από τους Δημοκρατικούς, ως δικαιολογία για την ήττα τους στις εκλογές"...

...ενώ αμέσως μετά λέει: "Τα fake media δουλεύουν υπερωρίες σήμερα"!

Λίγα λεπτά μετά, "προειδοποιεί" πως ίσως... καταργήσει ακόμη και τις επίσημες ενημερώσεις του Λευκού Οίκου!

Αναφέρει, λοιπόν, ο Αμερικανός Πρόεδρος: "Ως ένας πολύ δραστήριος Πρόεδρος, με πολλά πράγματα να συμβαίνουν, δεν είναι πιθανό για τους εκπροσώπους που να εμφανίζονται στο πόντιουμ με τέλεια ακρίβεια!... Ίσως το καλύτερο πράγμα θα είναι να ακυρώσουμε όλες τις μελλοντικές "ενημερώσεις του Τύπου" και να μοιράζουμε γραπτές απαντήσεις στο όνομα της χρονικής ακρίβειας???".

Σε μία  νέα ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου, αναφέρει: "Όταν ο ίδιος ο Τζέιμς Κλάπες, και κυριολεκτικά οποιοσδήποτε άλλος με γνώση του κυνηγιού μαγισσών, λέει πως δεν υπήρξες συνωμοσία, που σταματάει αυτό;".

Στο τελευταίο του tweet, μεταδίδει μια είδηση λέγοντας πως... αυτή είναι μια αληθινή είδηση!

Λέει λοιπόν: "Η Κίνα μόλις συμφώνησε πως οι ΗΠΑ θα μπορούν να πωλούν βοδινό κρέας και άλλα σημαντικά προϊόντα, και πάλι στην Κίνα. Αυτές είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ειδήσεις!".

Tags
Back to top button