Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίθεση Μπερίσα κατά Καμμένου: «Σε βάρος της Αλβανίας θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα η Ελλάδα»

Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα είπε την Πέμπτη ότι το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου δε αφήνει χώρο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπερίσα, αυτές οι εξελίξεις βλάπτουν την Αλβανία γεγονός το οποίο υποστηρίζουν και άλλες πηγές και ότι πρόκειται για μια πράξη εθνικής προδοσίας από την πλευρά της  αλβανικής κυβέρνησης.

«Οι Έλληνες με έναν πολύ υποκριτικό τρόπο και αλαζονική στάση επέδωσε στην Αλβανία το σύμφωνο και δήλωσε: Πάρτε το και δεν υπάρχουν σχόλια και ούτε χώρος για συζήτηση σχετικά με αυτό».

«Έτσι δεν μπορούν να σχολιάσουμε ούτε να συζητήσουμε κάτι» είπε ο Μπερίσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έξω από την αλβανική Βουλή.

Και πρόσθεσε ότι καθ’ολη τη διάρκεια του σχεδιασμού του συμφώνου η ελληνική πλευρά δεν επέτρεψε να χρησιμοποιούνται οι λέξεις παραχωρήσεις και δικαιοσύνη σε ότι αφορά την οικονομία.

Επιπλέον, ο Μπερίσα είπε ότι ένα μέρος των Αλβανών διαπραγματευτών απέρριψε το σύμφωνο όταν δύο από αυτούς πρόδωσαν το έθνος ενώ κατηγόρησε τον τωρινό σοσιαλιστή πρόεδρο Έντι Ραμά ότι απειλεί τους Αλβανούς διαπραγματευτές.

Όσον αφορά την δήλωση του Καμμένου για επέκταση των χωρικών υδάτων και εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου ο Μπερίσα είπε ότι κύριος Καμμένος μαρτυρεί από μόνος τους τους ισχυρισμούς τους, γράφει το tiranatimes.com

«Ο Καμμένος λέει ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σε βάρος ποιας χώρας θα το κάνει αυτό; Είναι φανερό , σε βάρος της Αλβανίας» είπε ο Μπερίσα.

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button