Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίθεση από το γερμανικό Focus σε Κ. Μητσοτάκη για Σκοπιανό - Σύγκριση με... Β. Όρμπαν (και γέλασε κάθε πικραμένος...)

Επίθεση νομίζει ότι κάνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιεί το γερμανικό περιοδικό Focus γνωστό ως και «μακρύ χέρι του Βερολίνου», καθώς τον συγκρίνει με τον... Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν (!) σχολιάζοντας τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα των Σκοπίων.

Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά... «πέρασε και δεν ακούμπησε» τον Ορμπάν! Ας ελπίσουμε ότι θα μας εκπλήξει ο Κυριάκος!

Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι το Βερολίνο δεν δέχεται «ούτε κιχ» από τον οποιονδήποτε, ακόμα και αν λέγεται «Μητσοτάκης» με τις γνωστές σχέσεις με την Γερμανία και σπεύδει να τον κατατάξει στους «μη αρεστούς»

Σε δημοσίευμα για τη συζήτηση για την πρόταση μομφής, το γερμανικό περιοδικό κάνει αρχικά έναν σύντομο απολογισμό της συνολικής κατάστασης στη χώρα, με αφορμή τα νοσοκομεία, και καταλήγει στα όσα γίνονται στη Βουλή, σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις δεν αφορούν την οικονομία, όπως παλιότερα.

«Μετά από 8 χρόνια η κρίση αποτελεί περιθωριακό σημείο, η διαμάχη για την ονομασία των Σκοπίων είναι πιο σημαντική. Ο Τσίπρας μαζί με τον ομόλογό του Ζάεφ θέλουν μονομιάς να τερματίσουν την ερχόμενη Κυριακή μια διένεξη 27 ολόκληρων χρόνων.

Το περιεχόμενο της συμφωνίας προκάλεσε την παρέμβαση της ΝΔ. Σε στιλ Βίκτορ Ορμπαν ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλυψε λαϊκιστικά θέματα για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Για να συζητηθεί έπρεπε να συντομευτεί η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο», αναφέρει το δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση του Focus.

 

Tags
Back to top button