Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο (βίντεο)

Ροναλντίνιο, η επιστροφή! 

Όχι (δυστυχώς) για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά, έστω και έτσι, ο Βραζιλιάνος γυρίζει εκεί όπου ανήκει: Στην Μπαρτσελόνα! 

Οι Καταλανοί, λοιπόν, ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή του «Ρόνι» στον σύλλογο, στη θέση του «πρεσβευτή». Θα εκπροσωπεί, δηλαδή, την «Μπάρτσα» σε διάφορες εκδηλώσεις και θα φορά -εκ νέου- τη φανέλα της σε φιλικά παιχνίδια, όπως και ο Ριβάλντο, δε, που ανέλαβε πρόσφατα παρόμοιο ρόλο. 

Ο στόχος είναι, σταδιακά, να δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα μια ομάδα παλαιμάχων. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Ροναλντίνιο θα ασχολείται αρκετά και με την ακαδημία, βοηθώντας τόσο στην προπόνηση όσο και στο κοουτσάρισμα, ενώ θα εκπροσωπεί τον σύλλογο και στις εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη UNICEF. 

Η συμφωνία θα υπογραφεί το απόγευμα της Παρασκευής (3/2) και ακολούθως, ο Ροναλντίνιο θα… ξαναφωτογραφηθεί στο μουσείο της Μπαρτσελόνα! 

Ο 36χρονος, μάλιστα, «ανέβασε» και ένα βίντεο στο Twitter, από το αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρκελώνη, γράφοντας: «Μπαρτσελόνα, έρχομαι»! 

Tags
Back to top button