Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επιστολή Σκοπιανών της Διασποράς στον ΟΗΕ: «Παραβιάσατε το δίκαιο - Καταδικαστέα η "αντι-μακεδονική" υποκρισία»

Επιστολή κατά του ΟΗΕ έστειλαν οι Σκοπιανοί της Διασποράς "καταδικάζοντας" την "αντι-μακεδονική" υποκρισία όπως λένε. Πήραν "φόρα" οι σκοπιανοί και με ένα κρεσέντο προκλητικότητας τα βάζουν ακόμη και με τον ΟΗΕ!

Πιο αναλυτικά, το «Μακεδονικό διεθνές κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα- ММДЧП" καταδικάζει την ‘αντι-μακεδονική’ υποκρισία των Ηνωμένων Εθνών και τον εορτασμό τους για την 70η επέτειο της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και έχουν ίσα δικαιώματα και αξιοπρέπεια», λέει το άρθρο  1  του Παγκόσμιου Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών. 

Εκτός εάν είναι ‘Μακεδόνες’. 

Γιατί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ο ΟΗΕ παραβίασε το δικό του Χάρτη, το διεθνές δίκαιο και τις συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, το νόημα της λέξης ‘Μακεδονία’ και την ταυτότητα και την ιστορία μια ολόκληρης εθνικής ομάδας. 

Οι ενέργειες αυτές δεν αντιπροσωπεύουν μόνο μια πολιτιστική γενοκτονία, αλλά μια πραγματική γενοκτονία- σύμφωνα με τον ορισμό των Ηνωμένων Εθνών.

Το ‘ММДЧП’ ζητά από τα Ηνωμένα Έθνη να σεβαστούν τις δικές τους αρχές και να αποδεχθούν αμέσως τη Δημοκρατία της Μακεδονίας ως μέλος με το πραγματικό της όνομα, καταργώντας έτσι νομικά και μόνιμα όλες τις προσπάθειες αλλαγής του ονόματος και της ταυτότητας της Μακεδονίας.

Το Μακεδονικό Διεθνές Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εργάζεται ενεργά στον τομέα των ανθρωπίνων και εθνικών δικαιωμάτων των Μακεδόνων και άλλων καταπιεσμένων λαών από την ίδρυση του το 1986», γράφει το σλαβικό κίνημα της διασποράς- που εδρεύει στον Καναδά,  σε επιστολή του προς τα Ηνωμένα Έθνη.

Tags
Back to top button