Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίσκεψη Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο-Θα μείνει μακριά από το Λονδίνο λόγω διαδηλώσεων

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προετοιμάζεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντηθεί με την Τερέζα Μέι και την βασίλισσα Ελισάβετ.Οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν μακριά από το Λονδίνο επειδή υπάρχει φόβος για διαδηλώσεις

Ο Τραμπ θα έχει συνομιλίες με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στην έπαυλή της του 16ου αιώνα, θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο του Γουίνδσορ και θα παραστεί σε ένα επίσημο γεύμα στο σπίτι του Γουίνστον Τσόρτσιλ – και τα τρία κτήρια βρίσκονται έξω από το Λονδίνο.

Μια εκπρόσωπος της Μέι είπε σήμερα ότι οι συναντήσεις αυτές δεν προγραμματίστηκαν σκόπιμα κατ' αυτόν τον τρόπο ώστε να μην συναντηθεί ο Τραμπ με διαδηλωτές, τονίζοντας ότι ο βρετανικός λαός ανυπομονεί για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου.

Μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Τραμπ θα μεταβεί στο Μπλένεμ Πάλας, μια έπαυλη του 18ου αιώνα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Τσόρτσιλ, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων βορείως της Οξφόρδης. Το ίδιο βράδυ η Μέι θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του Τραμπ στο ιστορικό αυτό μέγαρο, με τη συμμετοχή περίπου 100 επιχειρηματιών.

Από εκεί ο Τραμπ θα μεταβεί στο Λονδίνο –στη μοναδική στιγμή που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα– για να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του πρεσβευτή των ΗΠΑ, στο κέντρο της πόλης.

Την Παρασκευή, ο Τραμπ και η Μέι θα παρακολουθήσουν μια παρέλαση Βρετανών στρατιωτών, σε τοποθεσία που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Οι δύο ηγέτες θα μεταβούν κατόπιν μαζί στο Τσέκερς, την επίσημη εξοχική κατοικία της πρωθυπουργού. Ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τη βασίλισσα στον Πύργο του Γουίνδσορ, την οικογενειακή κατοικία των Βρετανών μοναρχών εδώ και 1.000 χρόνια.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Τραμπ θα μεταβεί και στη Σκωτία, όπου διατηρεί δύο γήπεδα γκολφ. Το γραφείο της Μέι διευκρίνισε ότι αυτή θα είναι μια ιδιωτική επίσκεψη.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, θα ακολουθήσει διαφορετικό πρόγραμμα από τον σύζυγό της, στο οποίο θα την συνοδεύει ο σύζυγος της Τερέζας Μέι, Φίλιπ.

Tags
Back to top button