Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Επίσκεψη του Πρέσβη της Λιθουανίας στην IDE

Η ΑΕ ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Ελλάδα κ. Rolandas Kačinskas, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της IDE (INTRACOM Defense Electronics) στο Κορωπί, όπου τον υποδέχτηκε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος και άλλα ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και να ενημερωθεί για τις σημαντικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης καθώς και τις διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει η IDE με διακεκριμένες εταιρίες και φορείς.Επίσης ενημερώθηκε για τατα οποία εξοπλίζουν διαφορετικούς τύπους τεθωρακισμένων οχημάτων του Στρατού της Λιθουανίας, για το υψηλό επίπεδο βιομηχανικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει η IDE στη Λιθουανία καθώς και για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία που προγραμματίζεται σε άλλους τομείς τεχνολογίας.

«Η Λιθουανία ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ελλάδα, που είναι κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας», δήλωσε ο Πρέσβης της Λιθουανίας μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.    

Σχετικά με την IDEΗ IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σεδιεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

Tags
Back to top button