Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίσκεψη του Άσαντ στο Ιράν και συνάντηση με Χαμενεΐ και Ροχανί

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Ιράν, για πρώτη φορά από το 2011.

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ επισκέφθηκε σήμερα την Τεχεράνη, όπου συναντήθηκε με τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη Αλί Χαμενεΐ καθώς και με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, όπως έγινε γνωστό από τη Δαμασκό και από επίσημες ιρανικές πηγές.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Άσαντ στο Ιράν αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία, το 2011.

"Η Ισλαμική Δημοκρατία θεωρεί ότι η βοήθεια προς την κυβέρνηση και το έθνος της Συρίας ισοδυναμεί με βοήθεια στο κίνημα της αντίστασης (ενάντια στον ιμπεριαλισμό) και είναι υπερήφανη για αυτήν τη βοήθεια" που προσφέρει, είπε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το πρωί, όμως γνωστοποιήθηκε ώρες αργότερα.

Στη συνάντησή του με τον Άσαντ, ο Ροχανί είπε ότι το Ιράν "όπως και στο παρελθόν, θα σταθεί στο πλευρό του λαού και της κυβέρνησης της Συρίας".

Ο Σύρος πρόεδρος "ευχαρίστησε τις αρχές και τον λαό" του Ιράν "για όλα έδωσαν στη Συρία κατά τη διάρκεια του πολέμου" ανέφερε εξάλλου η συριακή προεδρία με αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Tags
Back to top button