Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Eπικοινωνία Β.Πούτιν και Μ.Νετανιάχου για την Συρία! - Τί συζήτησαν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου επικοινώνησαν τηλεφωνικά σήμερα και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την κατάσταση στη Συρία,όπως ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

"Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στη Συρία, υπό το πρίσμα των σχεδίων των Ηνωμένων Πολιτειών να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη χώρα αυτή, ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη για τελική ήττα της τρομοκρατίας και την ταχεία επίτευξη μιας πολιτικής διευθέτησης στη Συρία.

Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν την αμοιβαία αποφασιστικότητά τους να ενισχύσουν το συντονισμό μέσω στρατιωτικών και διπλωματικών οδών ", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Ο Νετανιάχου έδωσε επίσης τα συλλυπητήριά του στην ηγεσία και τον λαό της Ρωσίας για τα τραγικά γεγονότα στο Μαγκνιτογκόρσκ.

Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου, η συζήτηση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία από την ισραηλινή πλευρά.

Tags
Back to top button