Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επικό βίντεο: Μικρό αεροσκάφος προσκρούει σε κτήριο στη Φλόριντα και τυλίγεται στις φλόγες

Ένα φοβερό δυστύχημα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το 6θέσιο αεροσκάφος ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία προσγείωσής του στο αεροδρόμιο του Fort Lauderdale στη Φλόριντα, με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο μιάς αποθήκης κι ενός κέντρου νοσηλείας αυτιστικών παιδιών.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες.

 

 

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή προσπαθούσαν επί μία ώρα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, κάτι εξαιρετικά δύσκολο λόγω και της διαρροής καυσίμου του αεροσκάφους.

Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν πως δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα, δεν έδιναν όμως περισσότερες πληροφορίες καθώς δεν είχαν ακόμη ενημερωθεί οι συγγενείς των θυμάτων.

Ωστόσο η σύζυγος του ιδιοκτήτη του αεροπλάνου, Eladio Marquez, επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ένα από τα δύο θύματα.

Την ώρα της πρόσκρουσης βρίσκονταν στο Κέντρο Νοσηλείας 8 δάσκαλοι και 6 παιδιά, αλλά ευτυχώς όλοι τους κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτίριο χωρίς να πάθουν κάτι το σοβαρό.

Tags
Back to top button